Проведено обласну школу кращого педагогічного досвіду для викладачів предмета «Зарубіжна література» закладів професійної (професійно-технічної) освіти

24 квітня 2019 року відбулася обласна школа кращого педагогічного досвіду у вигляді вебінару для викладачів зарубіжної літератури ЗП(ПТ)О. Тема заняття: «Форми і методи розвитку компетентностей учня на уроках літератури».

В роботі заходу брали участь представники 30 ЗП(ПТ)О Харківської області. З доповідями, що супроводжувалися презентаціями, виступили
18 викладачів. Вони поділилися із колегами практичними напрацюваннями з предмета «Зарубіжна література». Учасники заслухали доповіді, переглянули презентації, обговорили використані матеріали, висловили відгуки про роботу педагогів-доповідачів.

Методист НМЦ ПТО у Харківській області розповів про важливість науково-методичної публікації при підвищенні кваліфікації викладача-словесника, ознайомив із планом проведення обласних масових заходів для викладачів зарубіжної літератури ЗП(ПТ)О на 2019 рік (ІІ півріччя).