Лідери студентського самоврядування Харківщини відвідали відкритий обласний молодіжний форум у м. Запоріжжя

«Жодних рішень для молоді без молоді» – під таким гаслом стартував цьогорічний відкритий обласний молодіжний форум у м. Запоріжжя, присвячений 80-річчю Запорізької області,  в роботі якого приймала участь делегація від Харківської обласної студентськоі ради.

Упродовж двох днів молодіжні лідери зі Львівщини, Харківщини, Києва та Дніпра  обмінювалися досвідом, налагоджувати тісні відносини задля подальшої співпраці. За цей час для молоді відбудеться серія семінарів та інтерактивних тренінгів з використанням активних методик та практик, панельних дискусій.

Як зазначили організатори заходу, головною метою цьогорічного форуму є побудова сталої мобільної платформи для розбудови і поширення діалогу між молодіжними лідерами, які представляють різні сектори молодіжної роботи; обмін найкращими кейсами молодіжної роботи; набуття найважливіших навичок для розбудови громадянського суспільства та державності на локальному, регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях відповідно до сталої моделі та Цілей розвитку ООН до 2030 року.

За підсумками роботи Форуму,  Харківська делегація домовилась про співпрацю та спільні проекти із Запорізькою обласною студентською радою та Студенським мером Львова.