Відеоміст на тему: «Ділимося досвідом роботи щодо організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти»

20 травня 2019 року відбувся відеоміст Науково- методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області та Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області на тему: «Ділимося досвідом роботи щодо організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Харківській області представлено досвід організації та інформаційно-методичної підтримки підвищення кваліфікації педпрацівників ЗП(ПТ)О. Методисти центру розповіли про технологію підготовки та проведення обласних семінарів-практикумів, обласних шкіл кращого педагогічного досвіду, супервізії для практичних психологів; представили приклад узагальнених матеріалів щодо проведення обласних заходів для педпрацівників. Про результати соціального партнерства НМЦ ПТО у Харківській області та закладу освіти щодо підвищення професійної компетентності педпрацівників йшлося у виступі методиста Первомайського професійного ліцею.