Свято останнього дзвоника

Наприкінці травня випускники українських шкіл вирушають у доросле життя. У цей важливий день дітей та вчителів традиційно вітають керівники області, міст та районів, підприємств та фінансових установ.

Цього разу на свята Останнього дзвоника у Дергачівський ліцей № 3 та Слатинській ліцей Дергачівської районної ради Харківської області завітала голова Харківської обласної державної адміністрації ЮЛІЯ СВІТЛИЧНА. Вона привітала колективи закладів освіти, побажала школярам гарного настрою, успіхів у подальшому навчанні, удачі і мирного неба; вручила найкращим вчителям грамоти й подяки обласної державної адміністрації.

Під час святкових заходів ЮЛІЯ СВІТЛИЧНА передала кращим учням ліцею (переможцям спортивних, творих та інтелектуальних змагань) цінні дарунки від «Приватбанку» та компанії Mastercard: 10 учнів отримали  сучасні планшети, які їм обов’язково знадобляться у подальшому навчанні та будуть корисні у повсякденному житті.

Серед нагороджених Єлизавета Сорочинська, учениця 3 класу Слатинського ліцею, вона стала переможницею та призеркою Кубків України із спортивного фітнесу, шестикласник Денис Івахненко – неодноразовий призер та лауреат Всеукраїнських музичних фестивалів-конкурсів. Науковими досягненнями можуть похвалитися учні Дергачівського ліцею № 3 Яна Галета, Анастасія Рудич, Софія Подольська. Ці дівчата вибороли призові місця в обласних етапах Малої академії наук та всеукраїнських олімпіадах з археології, української мови, геології, геохімії та мінералогії.

Підтримувати освіту – генеральна стратегія ПриватБанку. Кожного року він готує приємні сюрпризи, подарунки, відзначає найкращих учнів та вчителів, – підкреслює керівник напрямку з просування послуг бюджетним організаціям в Харківській області Сергій Колпаков.