Нарада з проректорами з питань гуманітарної освіти та виховання закладів вищої освіти Харківської області

20 вересня 2019 року на базі Харківського національного університету будівництва та архітектури відбулася нарада з проректорами з питань гуманітарної освіти та виховання закладів вищої освіти Харківської області під головуванням директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Л.Г. Карпової.

Під час наради були розглянуті та обговорені такі питання: про заходи щодо своєчасного забезпечення студентів закладів вищої освіти пільговим проїздом у Харківському метрополітені у 2019/2020 н.р.; про організацію  проведення обласної універсіади серед студентів закладів вищої освіти Харківської області за програмою «Спорт протягом життя» у 2019/2020 н.р.; про роботу Харківської обласної студентської ради у 2018/2019 н.р. та основні напрями діяльності ради у 2019/2020 н.р.; про підготовку та проведення обласних заходів тощо.

За підсумками наради  директором Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Л.Г. Карповою було звернено увагу проректорів з питань гуманітарної освіти та виховання закладів вищої освіти Харківської області на необхідність своєчасного забезпечення пільговим проїздом у Харківському метрополітені студентів, які вступили на перший курс у 2019 році та залучення студентської молоді до реалізації інформаційних, освітньо – наукових та освітньо – культурних проектів Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Ради ректорів закладів вищої освіти Харківської області, Харківським університетським консорціумом та Харківської обласної студентської ради протягом  2019/2020 н.р.