Обласна методична секція для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти будівельного профілю

07 листопада 2019 року на базі ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області» (далі – ДНЗ «РЦПОБТ ХО») проведено обласний педагогічний захід для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які здійснюють професійну підготовку кваліфікованих робітників будівельного профілю, за темою: «Використання сучасних педагогічних ідей та технологій з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників».

У заході взяли участь 25 представників ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області, а також ДВНЗ «Харківський коледж будівництва, архітектури та дизайну».

Згідно з програмою заходу учасники відвідали бінарний урок з предметів «Матеріалознавство» та «Охорона праці» (професія «Монтажник гіпсокартонних конструкцій»), що підготували викладачі ДНЗ «РЦПОБТ ХО».

Після цього відбувся круглий стіл на тему: «Нестандартні уроки як форма реалізації компетентнісного підходу: проектування, проведення, результат».

Також учасникам були продемонстровані майстер-класи на тему: «Використання при виконанні монтажно-будівельних робіт матеріалів
ТМ CAPAROL, ТМ КНАУФ».