Регіональний конкурс з кулінарного і кондитерського мистецтва «Битва титанів-2019»
5 грудня 2019 на базі Харківського торговельно-економічного коледжу відбувся регіональний конкурс з кулінарного і кондитерського мистецтва «Битва титанів – 2019», в якому взяли участь 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Конкурс відбувався за трьома номінаціями: Цукрові квіти (категорія D 1), Пряничні вироби (категорія D 2), Художня робота з тіста (категорія D 3).
До складу суддівської колегії кулінарного конкурсу увійшли судді міжнародного рівня, а саме: президент інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste jf Peace. Jerusalem» Саркіс Якубян (Ізраїль), віце-президент, міжнародний координатор інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste jf Peace. Jerusalem» Мімоза Балла (Албанія) та відомі ресторатори міста Харкова.
Судді дали високу оцінку учасникам від закладів професійної (професійно-технічної) освіти представленим роботам.
Ірина Бережна, учениця ІІІ курсу Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області», виконала творчу роботу з пряничного тіста «Зима в Парижі» в категорії Пряничні вироби, яка посіла І місце.
За результатами конкурсу команда майбутніх кухарів Державного навчального закладу «Слобожанський регіональний центр професійної освіти» показала чудові результати, а саме:
- Димченко Дмитро (номінація «Пряничні вироби») – посів ІІ місце;
- Литвинова Валерія (номінація «Художня робота з тіста») – ІІ місце;
- Кохан Анастасія (номінація «Пряничні вироби») – ІІ місце;
- Уродливець Інна (номінація «Пряничні вироби») – ІІ місце;
- Білик Маргарита (номінація «Цукрові квіти») – ІІ місце.
В номінації «Цукрові квіти» (англійська техніка) учениця Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище будівництва» Сівченко-Літвін Карина зайняла призове перше місце.
Вітаємо наших учасників і бажаємо майбутніх перемог!