ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого 2020 року відбулася низка заходів з нагоди Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

За участі Карпової Л.Г., директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації в Українському державному університеті залізничного транспорту та Харківському національному університеті радіоелектроніки відбулися покладанні квітів до меморіальних дошок з нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності, Героїв України та Героїв Небесної Сотні Владислава Зубенка та Євгена Котляра.

Студенти Харківського механічного технікуму імені О.О. Морозова взяли участь у «круглому столі»  з нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, що відбувся на базі КУ «Харківський обласний центр молоді».

Протягом лютого у закладах освіти Харківської області відбулися різноманітні заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні зокрема: «круглі столи», тематичні лекції та семінари, зустрічі з учасниками Революції гідності, учасниками АТО, покладання квітів до меморіальних дощок та пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні.