Привітання з Днем народження Карпової Л.Г., директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Вельмишановна Ларисо Георгіївно!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею та побажання доброго здоров’я, добробуту і миру, злагоди та невичерпних життєвих сил.

Високий професiоналiзм, талант, безмежна вiдданiсть справi, працьовитiсть i наполегливiсть у досягненнi поставлених цiлей дали Вам змогу досягти значних успiхiв у професійній дiяльностi.

Ви даруєте людям добро, мудрість і справедливість. Ваша  енергія, щирість душі надихає всіх, хто з Вами працює на творчу діяльність, сприяє зародженню нових планів і починань.

Нехай для Вас будуть відкриті всі простори для досягнення успіху, в житті буде безліч можливостей для реалізації своїх ідей, нехай душа живе щастям, а серце б’ється в такт з любов’ю і натхненням!

Невичерпним буде джерело Вашої наснаги, квітує жіноча краса, а чарівна усмішка супроводжує Вас завжди у святі і в буднях, на роботі і вдома!

Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Бажаємо Вам  всіх земних благ, міцного здоров’я, щедрої долi, великого людського щастя і успіхів, взаємної любові та відданої дружби, людського тепла та внутрішньої гармонії, творчого натхнення, здійснення усіх мрій і сподівань, сімейного добробуту і особистого щастя!

 

З великою повагою

колектив Департаменту науки і освіти

Харківської обласної державної адміністрації