Обласна школа кращих педагогічних практик для викладачів біології та хімії закладів професійної (професійно-технічної) освіти

21 травня 2020 року відбулася обласна школа кращих педагогічних практик у формі вебінару для викладачів біології та хімії за темою: «Гейміфікація сучасної природничої освіти. Інтеграція навчальних і розважальних процесів в освіті».

Під час роботи школи було розглянуто теоретичні аспекти гейміфікації в освіті, особливості використання ігрових технологій на уроках з природничої підготовки, організації дистанційної освіти з елементами гри, розроблено рекомендації щодо розробки освітніх заходів з використанням ігрових технологій.

Досвід роботи презентували викладачі ДПТНЗ «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» та ДНЗ «Ізюмський регіональний центр професійної освіти».

У виступах висвітлювалися питання: використання дидактичних ігор на уроках біології; організації і проведення уроків-конференцій та уроків-диспутів; проведення уроків-подорожей на уроках біології; розробки інтегрованих виховних заходів.