Онлайн майстер-клас для педагогічних працівників професій сільськогосподарського, слюсарного, верстатного профілю та викладачів предмета «Креслення»

28 травня 2020 року відбувся онлайн майстер-клас на платформі Zoom для педагогічних працівників професій сільськогосподарського, слюсарного, верстатного профілю та викладачів предмета «Креслення» на тему: «Професійна майстерність педагога як основа формування професійної компетентності кваліфікованого робітника. Практичні аспекти дистанційного навчання». У роботі взяли участь 48 педагогічних працівників ЗП(ПТ)О
м. Харкова та Харківської області.

Під час спілкування продемонстрована робота у сервісі Google Сlassroom і надані рекомендації щодо систематизації матеріалів уроків у даному сервісі. Також у ході конференції розглянуто онлайн-сервіс Classtime, який дозволяє педагогу створити тести для використання як під час дистанційного навчання, так і на уроці у закладі освіти. Учасники конференції мали можливість виконати деякі практичні вправи.

Також педагогічні працівники ознайомлені з можливостями хмарного додатка Symbaloo, який дозволяє користувачам організовувати та класифікувати веб-посилання у вигляді вебміксів; продемонструвала етапи створення відеозустрічі у додатку Google Meet та його інтеграцію з сервісом Google Сlassroom.