Урочиста  церемонія нагородження пам’ятними дипломами обласних стипендіатів в галузі науки  у 2020 році

12 червня 2020 р. голова Харківської обласної державної адміністрації О.В.Кучер вручив пам’ятні  дипломи провідним і молодим науковцям – обласним стипендіатам в галузі науки у 2020 році.  Конкурс на здобуття обласних іменних стипендій в галузі науки проводиться з метою відзначення провідних діячів науки, які зробили вагомий внесок у розв’язання соціально-економічних проблем регіону, становлення та подальшу розбудову держави, зміцнення її інтелектуальної безпеки та підтримки наукової молоді Харківщини. Щороку призначається 40 обласних  іменних стипендій в галузі науки за 13 номінаціями, 20 з яких – провідним науковцям та 20 – обдарованим молодим У 2020 році  в Конкурсі взяли участь 118 претендентів з 23-х закладів вищої освіти,  10-ти академічних та 9-ти  галузевих наукових установ  області; із загальної кількості учасників –  44 видатні науковці,  74 обдаровані молоді науковці.

О.В. Кучер висловив сподівання на те, що Харківщина й надалі залишатиметься  в лідерах з розвитку науки та розповів про найближчі кроки, що планується здійснити обласною державною адміністрацією у напрямку подальшого розвитку науки, освіти та інновацій  в регіоні.

Наприкінці урочистого  заходу обласні стипендіати отримали творчі привітання від артистів Харківської обласної філармонії.