Проведення наради з керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти за участі заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенія ГРИЦЬКОВА

Про проведення наради з керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти за участі заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенія ГРИЦЬКОВА.

16 грудня 2020 року за участі заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенія ГРИЦЬКОВА відбулася нарада з керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Під час наради обговорені актуальні питання роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти. У своєму виступі Євгеній ГРИЦЬКОВ проаналізував роботу професійно-технічної галузі Харківщини в умовах впровадження карантинних заходів. Особливу увагу приділив активізації роботи щодо передачі цілісних майнових комплексів із державної власності до комунальної, виготовленню необхідної технічної документації.

В контексті свого виступу Євгеній ГРИЦЬКОВ акцентував увагу керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти на необхідності вчасного проведення тендерних закупівель електричної енергії на 2021 рік.

Під час наради розглянуто питання  щодо посилення протипожежного та техногенного захисту закладів освіти, виконання протиепідемічних заходів, проведення заходів з охорони життя та здоров’я учасників освітнього процесу; стану роботи з кадрами та дотримання законодавства України про відпустки; охоплення учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти заняттями в спортивних гуртках.

За результатами проведеної наради керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти отримали відповідні доручення.

Матеріали наради додаються:

Ігнатьєв В.В.

Пересечанская І.О.

Лук’янченко Н.П.

Шконденко О.В.