Відбудеться захист дослідницьких робіт (у формі наукових конференцій) у межах ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

З 27.01.2021 по 20.02.2021 відбудеться захист дослідницьких робіт (у формі наукових конференцій) у межах ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Конкурс буде проведено Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» в режимі онлайн на платформі Skype згідно з графіком.

Початок наукової конференції в усіх секціях о 10.00. Підключення розпочнеться о 9.30. Посилання на підключення буде надіслано учасникам за 2 дні до початку конференції у відповідній секції.

Для участі у заході учасникам необхідно підготувати доповідь (до 7 хвилин) із презентацією. Під час конференції передбачено ведення дискусії (запитання – відповіді).

Детальну інформацію про умови Конкурсу, графік проведення, критерії оцінювання розміщено на сайті oblman.kharkov.ua (розділ «Конкурс-захист МАН», рубрики: «Інформація про умови», «Терміни проведення»).

Додаткова інформація за телефонами: (057) 706-01-51, (057) 706-09-34.