Онлайн-семінар для педагогічних працівників машинобудівних та електротехнічних професій закладів професійної (професійно-технічної) освіти

 06 травня 2021 року відбувся онлайн-семінар для педагогічних працівників машинобудівних та електротехнічних професій за темою: «Модернізація освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти через впровадження інноваційних форм та методів навчання». У засіданні взяли участь 56 педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області.

Під час заходу педагогічні працівники поділилися досвідом роботи, а саме:

  • продемонстрували інноваційні форми та методи навчання, що використовують на уроках виробничого навчання;
  • розповіли про використання цифрових інструментів для створення навчальних матеріалів та візуалізації даних на уроках професійно-теоретичної підготовки;
  • презентували цифрові ресурси, за допомогою яких створюється навчальний відеоконтент;
  • розповіли про формування цифрової компетентності педагогів, та детально розглянули особливості застосування Google Календаря в педагогічній діяльності.

Також проведено онлайн-спілкування з педагогічними працівниками та надано рекомендації щодо вдосконалення форм та методів навчання на уроках професійної підготовки.