V Фестиваль науки, присвячений інноваціям у харчовій галузі та ресторанному бізнесі

V Фестиваль науки, присвячений інноваціям у харчовій галузі та ресторанному бізнесі

 

З нагоди Дня науки в Україні   Харківська державна наукова бібліотека імені В. Г. Короленка  в партнерстві з Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Харківським державним університетом харчування та торгівлі, Корпорацією «Бісквіт-шоколад»,  видавництвом «Ранок» 17-21 травня 2021 р. проводять V Фестиваль науки, присвячений інноваціям у харчовій галузі та ресторанному бізнесі (програма додається).

У разі зацікавленості за додатковою інформацією просимо звертатися безпосередньо до організаторів заходу: Глазунова Людмила Володимирівна,  заст. директора ХДНБ з наукової роботи, конт. тел. 097 703-17-10; Прохорова Віра Григорівна, зав. відділом науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів  ХДНБ, конт. тел. 067 967-99-46.

 

ПРОГРАМА

Дата Час Захід
17.05. 11-00 Відкриття Фестивалю.

Науково-практична конференція  «Наука ХХІ століття: інновації у харчовій галузі та ресторанному бізнесі»

  Онлайн-вікторина «Цікавинки про продукти харчування»
  Тематичні виставки: «Традиції українського народного харчування»,

«Кухні народів світу», «Гастрономічні мандрівки країнами світу»

18.05. 11.00 Інтелектуальне шоу «Книга – їжа для розуму».
  Презентація книг, що залучають до наукової та творчої діяльності.
  Розіграш подарунків від видавництва «Ранок»
19.05.

 

11-00 Презентація проєкту «Історія харківської реклами: 100 років тому», інтерактивна гра
14-00 Круглий стіл «Бренди та торгові марки харківських виробників»
20.05. 11-00 Трибуна вченого «Гастрогеографія: національні кухні Харкова»
20.05. 14-00 Майстер-клас «Значення та якість меду»
20.05. 15-00 Засідання Клубу лікувально-оздоровчих технологій

Майстер-клас «Чайні традиції різних народів»

21.05 11-00 Інтелектуальний лекторій «І.І. Мечников-нобелівський лауреат»

з циклу «Видатні події і постаті в історії науки і техніки»

  Віртуальна виставка «Екологія харчування»
22.05.

 

12-00 Семінар-екскурсія «Дослідження дикорослих харчових рослин»