Триває вступна кампанія 2021

 

Продовжується реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів для вступу на І курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання.

З 14 липня 2021 року розпочинається прийом заяв та документів до закладів вищої освіти від вступників на основі повної загальної середньої освіти .

На базі закладів вищої та фахової передвищої освіти Харківської області функціонують 23 освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна»для вступників з тимчасово окупованої території України.

У Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» та Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» організовані безоплатні підготовчі курси для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій і лінії зіткнення, для проходження яких, на сьогодні, подані 24 заявки від абітурієнтів з тимчасово окупованих територій.

Триває  прийом заяв та документів до 44 приймальних комісій закладів фахової передвищої освіти державної, комунальної та приватної форм власності Харківської області від вступників, які вступають на основі базової загальної середньої освіти для здобуття освітньо-професійного ступеню фахового молодшого бакалавра.

 

З 28 червня по 9 липня 2021 року на телефон «гарячої лінії» Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації звернулись 15 осіб, які отримали консультаційну допомогу з питань вступної кампанії 2021.