ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ДОШКІЛЛЯ

Шановні працівники дошкільної освіти!

 

Висловлюю усім працівникам дошкільної освіти вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей ‒ найменших громадян нашої країни.

Як море складається з краплинок, як поле з багатьох травинок, так і праця Ваша складається з багатьох днів, годин, прикрашених терпінням і роздумами про те, як же зацікавити малят корисними знаннями, адже ви відповідаєте на всі запитання упродовж дня, створюєте для дітейказковість і дивуєте незвичним.

Вітаю зі святом усіх працівників закладів дошкільної освіти, адже саме ви даруєте дітям щасливе дитинство. Бажаю вам невичерпної енергії, краси і чарівності, нових професійних досягнень.

Шановні освітяни, нехай ваша любов до своєї роботи буде без меж, ваші вихованці будуть слухняними і спроможними на великі  та маленькі перемоги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

 

Директор Департаменту                                                                                                           Анжеліка КРУТОВА