У Харкові відбудеться 4-й турнір з фінансової грамотності

Харківський банківський Союз, громадська організація «Харківський університетський консорціум», Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна та Громадська організація «ДК «Партнер» запрошують студентів Університетів, Коледжів та Технікумів, старшокласників Шкіл і Ліцеїв до участі у ІV Відкритому регіональному турнірі з фінансової грамотності (KharkivFinCup-2021).

Турнір пройде в Харківській області вчетверте. Його мета – створення основ для підвищення фінансової грамотності учнів та студентської молоді як необхідної умови підвищення рівня і якості життя.

Команди повинні вчасно оформити заявки на участь в турнірі. Реєстрація команди проводиться капітаном шляхом заповнення електронної форми заявки на сайті організаторів http://kbi.karazin.ua/proekt-finansova-gramotnist/. На наступний день після подачі заявки адміністрація сайту «E-learning для банкірів» висилає капітану логіни і паролі членів команди, необхідні для участі в тестуванні та повноцінного доступу до ресурсів сайту.

Реєстрація команд триває з 18 жовтня і закінчується 29 жовтня в 15.00.

Захід проводиться в три етапи:

– тестування;

– гра «Життєвий капітал»;

– індивідуальні завдання командам-фіналістам.

Перший етап відбудеться з 1 по 3 листопада 2021 року.

Для команд, які його пройдуть, другий етап відбудеться:

– 13 листопада – для команд університетів, коледжів та технікумів

– 14 листопада – для команд школярів.

Переможці третього етапу, який відбудеться 4 грудня 2021 року отримують сертифікати участі, грошову винагороду та Кубок переможця.

Команди, які посіли друге і третє місця, отримають сертифікати та пам’ятні призи від організаторів.

Учасники команд, які не вийшли у другий і третій етапи турніру, отримають сертифікати.

Більш детально з положенням про турнір і особливістю його етапів можна ознайомитися, зайшовши в розділ «ПРОЕКТ ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ».