I (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2021 за компетенцією «Роботи на верстатах з програмним керуванням»

Змагання I (відбіркового) етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2021 (далі – Конкурс) у Харківському регіоні продовжуються.

Сьогодні 29 жовтня 2021 року на базі Центру технічної освіти НААS Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (далі – Університет) у Конкурсі взяли участь студенти двох вищих закладів освіти (Харківського національного автомобільно-дорожнього університету та Харківського машинобудівного коледжу) за компетенцією «Роботи на верстатах з програмним керуванням».

З вітальними словами до конкурсантів звернулись і побажали успіхів у змаганнях та перемоги:

 перший проректор Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, к.т.н., професор Сергій ХОДАРЄВ;

 заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління науки, вищої, професійної освіти та кадрового забезпечення Володимир ІГНАТЬЄВ;

 заступник виконавчого директора об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Богдан РОДИК;

 завідуюча кафедрою технології металів та матеріалознавства, д.т.н., професор Харківського національного автомобільно-дорожнього університету Діана ГЛУШКОВА, голова журі.

Володимир ІГНАТЬЄВ передав учасникам Конкурсу вітання від Президента України.

Конкурс відбувся за сприяння об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт».

Переможцями у цій номінації стали:

I місце – Олександр ЗУБКОВ, студент Харківського машинобудівного коледжу;

IІ місце – Віталій ШАРОВКА, студент Харківського машинобудівного коледжу;

III місце – Дмитро НІКОНОВ, студент Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Переможців нагороджено дипломами I, I та III ступенів, золотою, срібною та бронзовою медалями відповідно й цінними подарунками від спонсорів (Харківської книжкової фабрики «Глобус», АТ «Ефект» та ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»). Усі учасники отримали сертифікати та подарунки.

Вітаємо переможців!