У Державному біотехнологічному університеті відкрилась виставка з нагоди 170-річчя започаткування вищої ветеринарної освіти на Сході України

17 листопада 2021 р. у Державному біотехнологічному університеті відбулося урочисте відкриття виставки з нагоди 170-річчя започаткування вищої ветеринарної освіти на Сході України «Видатні польські ветеринари і Харків: постаті, досягнення, відкриття (ХІХ ‒ початок ХХ століття) до 170-річчя вищої ветеринарної освіти на Сході України».
Відкриття виставки присвячено одному із чотирьох напрямів діяльності ДБТУ – ветеринаринарному. Організаторами виставки виступили: Генеральне консульство Республіки Польща у Харкові, Архів Польської академії наук у Варшаві та ДБТУ (Музейний комплекс Університету та Інститут ветеринарії і тваринництва). Автором виставки та буклету до неї є професор Любов Жванко, керівник Музейного комплексу ДБТУ. На урочистому відкритті з привітаннями виступили Барбара Качмарчик і Міхал Бандась, віце-консули Генерального Консульства Республіки Польща, Анжеліка Крутова, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації; керівники та представники провідних наукових установ і закладів вищої освіти. Виставка продовжить свою роботу у холі головного корпусу ДБТУ.