Відбулося відкриття виставки дитячих творчих робіт «Світ фантазій»

У листопаді 2021 року в Харківській обласній галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулося відкриття виставки дитячих творчих робіт «Світ фантазій» вихованців гуртків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

На виставці юні художники, переможці всеукраїнських та міжнародних дитячих творчих конкурсів, представили понад 70 кращих робіт, виконаних у різних стилях та художніх техніках. Меседж кожної дитячої роботи  – навчити людей бути добрими і сміливими, небайдужими до оточуючого світу, мріяти і не боятися досягати власних мрій.

На відкритті виставки були присутні: Олександр Афанасьєв, завідувач відділу сучасного мистецтва «Мистецтво Слобожанщини»; Віра Лагутіна, директорка та Олена Якутіна, завідувачка відділу з культурно-масової роботи Комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва»; Надія Нейкалюк, завідувачка відділу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, керівники гуртків Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», а також батьки вихованців.

Чудову атмосферу заходу доповнили музичними привітаннями вихованці фольклорного гурту «Щебетушки» (керівник Ксенія Цуріна) Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» та Никан Рохані, учень дитячої музичної школи № 3 імені М. В. Карминського.

Роботи, представлені на виставці юними художниками, доводять, що дитяча творчість – це особливий напрямок мистецтва, адже саме через нього дитина пізнає себе та висловлює власне ставлення до оточуючого світу.

Виставка дитячих творчих робіт «Світ фантазій» функціонуватиме до 27 листопада 2021 року.