Розпочато роботу 18 міжнародної виставки освітніх закладів для абітурієнтів «Освіта Харківщини 2021»

Сьогодні, 24 листопада 2021 року почала роботу 18 міжнародна виставка  освітніх закладів для абітурієнтів «Освіта Харківщини 2021», що проводиться за адресою: Палац Студентів НЮУ, вул.Пушкінська, 88, Харків.
Генеральний партнер – Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого.
Основною метою виставки є презентація для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, допомога абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представлення здобутків науково-педагогічних колективів.
Цільова аудиторія заходу – старшокласники шкіл, випускники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти, які на виставці матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм та факультетів. Захід є помічником не тільки для старшокласників та їх батьків, а і для спеціалістів, які планують підвищувати рівень кваліфікації в Україні.
На виставці представлені 26 закладів освіти. У списку постійних учасників  – Харківський національний медичний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Національний аерокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського “ХАІ” та інші.
У виставці беруть участь заклади вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти та представники закордонної освіти з Словаччини та Чехії.