ІНФОРМАЦІЯ про переможця конкурсу на заміщення посади директора професійно-технічного училища № 60 смт Кегичівка Харківської області

Наказом директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 08 листопада 2021 року № 120-к «Про проведення конкурсу на заміщення посади директора Професійно-технічного училища № 60 смт Кегичівка Харківської області» оголошено конкурс на заміщення посади директора Професійно-технічного училища № 60 смт Кегичівка Харківської області.

Оголошення розміщено на офіційному сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації 08 листопада 2021 року. Документи на участь у конкурсі приймались до 17.00 08 грудня 2021 року включно.

Конкурсною комісією Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації на заміщення посади директора Професійно-технічного училища № 60 смт Кегичівка Харківської області прийнято рішення визнати конкурс  таким, що не відбувся у зв’язку із відсутністю заяв та документів на участь у конкурсі на заміщення посади директора Професійно-технічного училища № 60 смт Кегичівка Харківської області.