Всеукраїнський «круглий стіл» «Моніторинг стану впровадження ґендерних підходів в процес підготовки фахівців сектора безпеки і оборони України»

17 грудня 2021 р. Інститутом підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного імені Ярослава Мудрого спільно з Урядовою уповноваженою з ґендерної політики та Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції у рамках реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року проведено Всеукраїнський «круглий стіл» «Моніторинг стану впровадження ґендерних підходів в процес підготовки фахівців сектора безпеки і оборони України». У засіданні «круглого столу» в змішаному форматі взяли участь представники закладів вищої освіти сектору безпеки і оборони зі всієї України. Також у заході взяла участь К. Левченко, Урядова уповноважена з питань гендерної політики, віцеголова Комітету з питань гендерної рівності Ради Європи.

Курсанти, курсантки, науковці, представники міжнародних організацій взяли участь у

дискусійних панелях «Впровадження гендерних підходів в процес підготовки фахівців сектору безпеки та оборони: загальні засади та особливості моніторингу» та «Досвід впровадження гендерних підходів закладами вищої освіти сектору безпеки та оборони, проблемні аспекти та шляхи їх подолання».