Важлива інформація

У зв`язку з поширенням у соціальних мережах інформації про призупинення освітнього процесу на території деяких територіальних громадах Харківської області Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації інформує.

11.01.2022 року через складні погодні умови та ожеледицю на дорогах стало неможливе підвезення учнів з віддалених населених пунктів до закладів загальної середньої освіти у 3-х територіальних громадах Харківської області: Солоницівській селищній, Біляївській сільській та Борівській селищній.

Разом з цим, у жодному закладі освітній процес не було припинено:

У Солоницівській селищній та Біляївській сільській громадах всі заклади загальної середньої освіти працюють у звичайному режимі. Для учнів, яких не було підвезено до закладів освіти, організовано дистанційне навчання.

У Борівській селищній територіальній громаді за наказами керівників закладів освіти увесь освітній процес організовано з використанням сучасних технологій дистанційного навчання, в тому числі національної освітньої електронної платформи «Всеукраїнська школа онлайн».