Традиційно відбулося обласне свято «Щедрий вечір»

З метою збереження та примноження культурної спадщини України, Слобожанського краю, вивчення традицій та звичаїв українського народу, сприяння їх подальшій популяризації серед дітей та учнівської молоді в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» 15 січня 2022 року традиційно відбулося обласне свято «Щедрий вечір».

У заході взяли участь творчі   колективи закладів позашкільної та загальної середньої освіти з Красноградського центру дитячої та юнацької творчості Красноградської міської ради, Балаклійського ліцею Балаклійської міської ради, Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району, Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості Балаклійської міської ради, фольклорний ансамбль «Джерело Слобожанщини» Комунального закладу «Золочівський будинок дитячої та юнацької творчості» Золочівської селищної ради, театр «НадДія» Комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти  «Південноміська музична школа» Південної міської ради Харківської області та фольклорний гурт «Щебетушки» Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Конкурсна програма обласного свята відбулася в двох номінаціях «Гуртове виконавство» та «Обрядова дія», гран-прі посів народний художній фольклорно-етнографічний колектив «Вербиченька» Нововодолазького будинку дитячої та юнацької творчості Нововодолазької селищної ради (керівники – Коваль Т.П. та Коваль О.В.).

Дякуємо учасникам за щирість та талант, позитивні емоції та чарівні виступи! Вітаємо переможців! Бажаємо натхнення, великих успіхів та здійснення всіх планів!