Відбулися благодійні акції «Різдвяний віночок» та «Святий Миколаю, тебе я чекаю!»

З метою розвитку чуйності, доброти, милосердя, поширення культури волонтерства, сприяння становленню людини як активного члена своєї громади, соціалізації дитини та її громадського виховання у Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (далі – Палац) протягом грудня 2021 року та січня 2022 року відбулися благодійні акції «Різдвяний віночок» та «Святий Миколаю, тебе я чекаю!», в яких взяли участь понад 2000 учнів закладів освіти Харківщини та вихованці Палацу. В рамках проведення заходу діти власноруч виготовляли різдвяні віночки,  готували творчі привітання.

У рамках організації акцій в 15-17 грудня 2021 року проведено святкові творчі зустрічі вихованців Палацу з учнями Комунального закладу «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс імені  В.Г. Короленка», Комунального закладу «Харківська спеціальна школа № 5» та Комунального закладу «Харківська спеціальна школа № 12» Харківської обласної ради, під час яких  вихованці народного художнього колективу хору «Скворушка» (керівник: Ткаченко А.О.), народного художнього колективу дитячого театру «Сорванци» (керівник: Вартанян О.П.), зразкового художнього колективу театру танцю «Астер» (керівник: Жук І.В.) продемонстрували свої яскраві творчі  виступи, подарували різдвяні віночки з побажаннями.

13 січня 2022 року вихованці фольклорного гурту «Щебетушки» (керівник: Цуріна К.М.) привітали лікарів та військовослужбовців, які знаходяться на лікуванні в Харківському Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, подарували малюнки, обереги та різдвяні віночки, зроблені власноруч учнями закладів освіти Харківської області, з побажаннями здоров’я, щастя й миру. Також різдвяні віночки були відправлені захисникам України на передову на територію антитерористичної операції на сході України.

Дякуємо учасникам акцій за щирість і небайдужість! Творіть добро, адже воно наповнює, мотивує, окрилює та змінює  світ на краще!!!