Доброта врятує світ!

15 лютого 2022 року до Міжнародного дня онкохворої дитини педагоги Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (далі – Палац) передали дітям, які лікуються у відділенні гематології КНП «Міська клінічна дитяча лікарня № 16» Харківської міської ради ліки, кронштейн для проектора, альбоми, олівці, фарби для занять із психологом.

Кошти на придбання цих необхідних речей вихованці, батьки та педагоги Палацу зібрали 12 лютого 2022 року під час проведення благодійного ярмарку до Дня Святого Валентина «Доброта врятує світ!», до якого ретельно готувалися, а саме: власноруч створювали сувеніри, чудові прикраси, святкові «валентинки» та різноманітні смаколики.

Під час проведення заходу була представлена виставка малюнків дітей, які лікуються у відділені гематології, та дітей, які успішно завершили курс лікування, за темою «Ангел мій, будь зі мною».

«Доброта врятує світ!» – перший благодійний проєкт Дитячої ради Палацу. Це прагнення дітей та дорослих творити добро, допомагати тим, хто опинився у важкій ситуації, дарувати любов, віру, надію та змінювати світ на краще!