Заходи з нагоди вшанування Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

18 лютого 2022 р. з нагоди Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулося урочисте покладання квітів до меморіальних дошок учасника Революції гідності, Героя України, Героя Небесної Сотні Владислава Зубенка в Українському державному університеті залізничного транспорту та учасника Революції гідності, Героя України, Героя Небесної Сотні Євгена Котляра в Харківському національному університеті радіоелектроніки. У заходах взяли участь керівництво, викладачі,  студентство вишів, представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної студентської ради.

Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави під час подій революції Гідності., тих, хто ціною власного життя захищав ідеали  демократії,  відстоював права  та свободи  людини, європейське майбутнє України.

Вони стали символом та взірцем жертовності  і патріотизму, уособленням людської, громадянської та національної відваги й самовідданості. Герої не вмирають!