Завершилися змагання на Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму

Завершилися змагання на Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму, що відбулися на Закарпатті, участь у яких взяла команда Харківської області.

Команда юнаків з велосипедного туризму посіла третє командне місце у комплексі, що складається з дистанцій фігурного водіння велосипеда, тріалу, велокросу та третє командне місце – на дистанції «Смуга перешкод».

В індивідуальному заліку на дистанції фігурного водіння велосипеду переможцем став Івасюк Владислав, учень 11 класу Комунального закладу «Золочівський ліцей № 2». Серед дівчат переможницею визнано Сизон Анастасію, студентку І курсу Харківського національного технічного університету «ХПІ». Івасюк Владислав та Сизон Анастасія також визнані призерами і на дистанції тріал.

У підсумковому заліку Івасюк Владислав посів загальне третє місце, а Сизон Анастасія – друге. Їхні результати вплинули на те, що команда Харківської області посіла третє місце у змагання на Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму.

Івасюк Владислав та Сизон Анастасія під час відкриття змагань піднімали прапор заходу у якості переможців змагань Кубку України минулого року, а на церемонії нагородження отримали грамоти, медалі та кубки в особистому та командному заліку.