Команда вихованців Чугуївського центру туризму та краєзнавства Чугуївської міської ради Харківської області взяла участь у Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму

Команда вихованців Чугуївського центру туризму та краєзнавства Чугуївської міської ради Харківської області під керівництвом тренерів Сергія Лисенка та Артема Кудрявського взяла участь у Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму, що відбувся на Закарпатті.

Юні туристи міста Чугуєва успішно виступили у змаганнях на дистанціях ІІІ класу, де посіли І загальнокомандне місце. Виборовши в перший день змагань ІІ місце на командній «Смузі перешкод», наступного дня команда на дистанції «Зв’язки» впевнено здобула І місце, де юні туристи Кащавцев Владислав та Орел Вікторія стали чемпіонами, а Шеханін Данило та Вітківська Вероніка посіли ІІІ місце.

У складі команди також брали участь Горєлков Максим та Халтигіна Руслана. Злагоджена робота юних спортсменів та їхніх тренерів під час підготовки до змагань та на самих змаганнях дала свої позитивні результати.        Учасників та переможців Чемпіонату України серед юніорів з пішохідного туризму нагороджено кубками, медалями та грамотами. Участь у змаганнях стала можливою за підтримки депутата Чугуївської міської ради Валентина Сипавіна та директора Чугуївського магазину туристського спорядження Едуарда Семенченка.

Учасники змагань отримали приємні та незабутні враження від перебування на Закарпатті, за що ми вдячні керівництву Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, а також працівникам та директору табору, де проходили змагання. Дякуємо Збройним Силам України, нашим незламним воїнам за можливість брати участь дітям у масових заходах у цей небезпечний час!