Відбувся ІІІ (обласний) етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який було проведено в дистанційному форматі.

21 грудня 2022 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ІІІ (обласний) етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який було проведено в дистанційному форматі з використанням платформи Google Meet.

У конкурсі взяли участь 64 учні 5–11-х класів закладів загальної середньої освіти територіальних громад Харківської області та районів м. Харкова, які посіли перше місце в ІІ етапі.

Спільним рішенням журі та оргкомітету конкурсу визначено 21 переможця ІІІ (обласного) етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Протоколи оцінювання робіт учасників ІІІ (обласного) етапу конкурсу оприлюднено на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» в розділах «Загальна середня освіта: Українська мова і література» та «Учнівські інтелектуальні змагання»; списки переможців – на сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Переможці, які посіли І–ІІІ місця, візьмуть участь у ІV (фінальному) етапі конкурсу.