Комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради у період з 01 по 15 січня 2023 року проведено обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!».

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28 листопада 2022 року № 1063, Комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради у період з 01 по 15 січня 2023 року проведено обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!».

В обласному етапі фотовиставки взяли участь здобувачі освіти зі 176 закладів освіти Богодухівського, Ізюмського, Красноградського, Лозівського, Чугуївського, Харківського районів області та міста Лозова, Київського, Немишлянського, Салтівського, Новобаварського, Слобідського, Холодногірського, Шевченківського, Індустріального районів міста Харкова. Журі відзначило високу якість наданих фотоматеріалів.

Усі учасники отримають грамоти Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради. Найцікавіші фотографії будуть направлені для участі у Всеукраїнському турі фотовиставки.

В день Соборності та Злуки

Разом візьмемось за руки.

Захід – Схід ми об’єднаєм,

Україну привітаєм.

Ще не вмерла Україна! –

Гучно Славень заспіваєм.