Представництво ЄС в Україні запрошує студентську молодь до участі у Дні Кар’єри ЄС

24-25 квітня 2023 р. Представництво ЄС в Україні  запрошує  студентську молодь до участі в онлайн – заході  «День Кар’єри ЄС», що відбудеться на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця. Захід має на меті ознайомити та поширити інформацію  щодо шляхів професійного зростання  та кар’єрні можливості  для молоді в контексті європейської інтеграції  України. У межах заходу відбудуться  панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція» та тренінги «Презентація програм Еразмус+ для активної молоді»,  «Система  як  ефективний інструмент бізнесу», «Ринок праці під час війни: які навички потрібні молодим спеціалістам», «Мистецтво складання резюме».

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/j6j7f8Zbptr6VaT5A.

За додатковою інформацією просимо звертатися до організаторів заходу: Юлія Доброскок, начальник відділу міжнародних зав’язків ХНЕУ ім. С. Кузнеця;  тел. 096 228-28-78; e-mail: [email protected].

      День Кар’єри ЄС реалізується в межах проєкту «Інформаційна підтримка  Мереж ЄС в Україні» та відбувається щорічно  у більше ніж 15-ти містах України протягом останніх 5-ти років. День Кар’єри ЄС – це серія публічних заходів, де учасники  можуть поділитися думками, власним досвідом стосовно  впровадження  стандартів і практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС  різного спрямування, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, що потрібні молодій людині для  успішної кар’єри.