Організація та проведення зовнішніх вступних випробувань у 2023 році

02 червня 2023 р. Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної (військової) адміністрації разом з Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти проведено координаційну нараду з питань організації та проведення зовнішніх вступних випробувань (національного мультипредметного тесту (НМТ), Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та Єдиного фахового вступного іспиту (ЄФВВ)) в Харківській області у 2023 році.

 

У нараді взяли участь представники профільних департаментів обласної військової адміністрації, представники служб й силових структур Харківської області, голови та заступники районних, міських військових державних адміністрацій, голови селищних, міських територіальних громад, начальники місцевих органів управління у сфері освіти, керівники відповідних закладів вищої освіти, відповідальні тимчасових екзаменаційних центрів.

 

Метою засідання стало узгодження спільних дій з організації та проведення зовнішніх випробувань в Харківській області.

 

На нараді розглянули питання виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 18.03.2023 № 7548/1/1-23 щодо забезпечення організованого проведення вступних випробувань та готовність тимчасових екзаменаційних центрів до його проведення.