Третє (заключне) засідання обласного постійно діючого науково-практичного семінару-тренінгу для новопризначених заступників директорів із навчально-виховної роботи

11 листопада 2014 року Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» провели третє (заключне) засідання обласного постійно діючого науково-практичного семінару-тренінгу для новопризначених заступників директорів із навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм і типів власності за темою: «Формування професійних компетентностей заступника директора з навчально-виховної роботи для якісної організації допрофільного та профільного навчання».

У заході взяли участь 69 новопризначених заступників директорів із навчально-виховної роботи з 23-х сільських районів, 4-х міст обласного підпорядкування та 7-ми навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування. Для учасників семінару-тренінгу проведено тренінгове заняття згідно з темою заходу. Учасників забезпечено відповідними інформаційними платформами. За результатами проведеного заходу його учасники, які успішно завершили навчання за програмою обласної школи «Новопризначеного заступника директора з навчально-виховної роботи загальноосвітнього навчального закладу», одержали сертифікати.

Матеріали за темою