Нарада–семінар з питання організації і проведення прийому вступників у 2015 році до вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації

20 листопада 2014 року на базі Палацу студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулася нарада – семінар з питання організації і проведення прийому вступників у 2015 році до вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації усіх форм власності та підпорядкування.

У нараді взяли участь проректори та відповідальні секретарі приймальних комісій вищих навчальних закладів Харківської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей. Відкрив нараду Сокол Є.І., проректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Учасників наради привітав директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Бабічев А.В. З доповідями щодо актуальних питань організації вступної компанії 2015 року виступили Бондаренко С.І. – заступник директора Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України, Сидоренко О.Л. – директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Місюра С.М. – начальник відділу ДП «Інфоресурс» та Проценко В.М. – головний державний інспектор управління контролю за діяльністю ВНЗ державної інспекції навчальних закладів України. Наприкінці учасники заходи отримали відповіді на запитання.