Засідання Ради директорів позашкільних навчальних закладів Харківської області

20 листопада 2014 року о 10.00 у Комунальному закладі «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» (м. Харків, вул. Скрипника, 14) відбулося засідання Ради директорів позашкільних навчальних закладів Харківської області.

У заході взяли участь 13 керівників позашкільних навчальних закладів із 8 сільських районів, 2 міст обласного значення та 3-х позашкільних навчальних закладів обласного підпорядкування. Під час роботи засідання учасники ознайомлені з проектом положення про Раду директорів позашкільних навчальних закладів Харківської області та з планом  роботи Ради на 2014/2015 навчальний рік.

Розглянуті питання про підтримку позашкільної освіти
та збереження мережі позашкільних навчальних закладів, про впровадження в навчально-виховний процес позашкільних навчальних закладів нормативно-правових актів з організації проведення конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та нормативно-правових актів з організації туристсько-краєзнавчої роботи та про громадську експертизу проектів документів, які регламентують діяльність позашкільних навчальних закладів, вироблення рекомендацій щодо вдосконалення нормативно-правової бази (Концепція Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та об’єднань).

Матеріали за темою

21 листопада 2014 Матеріали до засідання Ради директорів позашкільних навчальних закладів Харківської області