Про відкриття Тиждня Польщі

Відкриттям бібліотеки Українсько-польського культурно-освітнього центру 08 вересня у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова розпочато Тиждень Польщі. Учасників заходу привітав перший заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації О.О. Труш.

Протягом Тижня (з 08 по 11 вересня) студенти вишу та усі бажаючи зможуть ознайомитись  з виставкою фотографій Польщі з висоти пташиного польоту, відвідати  бібліотеку Українсько-польського культурно-освітнього центру, подивитися інформаційні фільми про Польщу, ознайомитись із можливостями навчання у польських вишах, мовою, культурою Польщі тощо.

У рамках Тижня буде представлено работу українсько-польського культурно-освітнього центру за рік його існування, анонсовано набір на курси вивчення польської мови. Також будуть представлені основні програми навчання і стажування у Польщі учасниками і випускниками польських програм («Польський Эразмус», «Study tours to Poland», програма Кіркланда, літні  мовні курси).