Про отримання сертифікату на шкільний автобус

Учні Бердянського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Зачепилівського районної ради Харківської області 20 жовтня 2015 року  отримали сертифікат на шкільний автобус, який придбано за кошти обласного бюджету у рамках реалізації обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір  Харківщини» на 2014-2018 роки та за сприяння Харківської обласної державної адміністрації.

Сертифікат вручили голова районної державної адміністрації Конопля Андрій Леонідович та голова районної ради Глянь Іван Данилович.

Бердянський навчально-виховний комплекс вже вдруге отримує шкільний автобус, адже  до цього навчального закладу  підвозяться 55 учнів та 11 дошкільнят із  3-х віддалених сіл. Отримання шкільного автобусу дозволить безпечно, регулярно і безоплатно підвозити учнів та педагогічних працівників навчального закладу до місця навчання, роботи та в зворотному напрямі, забезпечити права громадян на доступність і безоплатність здобуття повної загальної середньої освіти.