Про підсумки проведення виїзного тематичного семінару

19 жовтня 2015 року Центром громадянського виховання КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» на базі Куп’янського дошкільного навчального закладу-ясла-садок № 8 комбінованого типу Куп’янської міської ради Харківської області проведено виїзний тематичний семінар за темою «Сучасні підходи до організації життєдіяльності дітей в дошкільному навчальному закладі в умовах варіативності програм».

Мета семінару полягала у визначенні шляхів підвищення якості освітнього процесу в ДНЗ в умовах варіативності програм. Під час семінару проаналізовано нормативне забезпечення організації навчально-виховного процесу в дошкільних навчальних закладах, схарактеризовано особливості життєдіяльності дошкільників в умовах варіативності програм, надано методичну та практичну допомогу учасникам семінару з питань планування та організації життєдіяльності дошкільників в умовах варіативності програм.

У семінарі взяли участь 31 особа (вихователі, вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів, заступники директорів навчально-виховних комплексів, завідувач та методисти ММЦ).