Про підсумки проведення регіональної наради

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.11.2015 № 1169 «Щодо проведення нарад-семінарів» 23 листопада 2015 року у приміщенні Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася регіональна нарада-семінар проректорів (заступників директорів) та відповідальних секретарів приймальних комісій вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації, форм власності та підпорядкування Харківської, Сумської, Полтавської та Луганської областей з питань підготовки до організованого проведення вступної кампанії 2016 року.

З доповіддю щодо особливостей вступної кампанії 2016 року виступив директор Департаменту вищої освіти  Міністерства освіти і науки України Олег Ігоревич Шаров. На нараді були також розглянуті питання організації і проведення зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти у 2016 році, роботи Єдиної державної бази з питань освіти у 2016 році та завдань вищих навчальних закладів.

За підсумками обговорення було звернено увагу керівників вищих навчальних закладів на необхідність розроблення та затвердження вченою (педагогічною) радою вищого навчального закладу правил прийому до вищого навчального закладу до 01 грудня 2015 року.