Відбулася обласна школа позитивного педагогічного досвіду роботи заступника директора з навчально-виховної роботи Державного професійно-технічного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти № 3 м. Харкова» Л.В.Гаврошової

21 квітня 2016 року на базі ДПТНЗ «Центр професійно-технічної освіти № 3 м.Харкова» відбулася обласна школа позитивного педагогічного досвіду роботи заступника директора з навчально-виховної роботи Л.В.Гаврошової за темою: «Методичне забезпечення виховної роботи в ПТНЗ».

На обласній школі були присутні заступники директорів з навчально-виховної роботи ПТНЗ області, представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області.

У ході школи Л.В.Гаврошова презентувала свій досвід роботи, розкрила тему щодо організації діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи. Також вихователь гуртожитку Т.С.Фрєік виступила з презентацією  молодіжного Євроклубу.

У рамках школи проводився «круглий стіл», де розглядались питання:

  • нормативно-правове забезпечення виховного процесу;
  • прогнозування розвитку учнівського колективу;
  • планування виховної роботи;
  • методичне забезпечення виховної роботи;
  • контроль за організацією виховної роботи;
  • моніторинг стану виховної роботи.

Учасники мали можливість ознайомитися з організацією діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи та поділитися враженнями від проведеного заходу.

Завершилася школа підведенням підсумків та прийняттям рішень щодо вдосконалення виховної роботи.