На Харківщині у ВНЗ пройшли спортивні свята

25 травня 2016 року у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого відбулось спортивне свято «Парад переможців 2016». На урочистому параді кращих студентів-спортсменів привітали проректор  з навчальної роботи Юрій Григорович Барабаш та начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Віталійович Кобзар. Урочистим парадом пройшли спортсмени волейбольного спортивного клубу, шахового спортивного клубу, плавального клубу, клубу боксу та кікбоксингу,  клубу спортивних видів боротьби, спортивного клубу олімпійських видів боротьби та кращі спортсмени з бадмінтону, настільного тенісу.

Кращі спортсмени продемонстрували свої показові виступи та були нагороджені подяками Юридичного університету за високі спортивні досягнення у 2016 році та значний особистий внесок у розвиток спортивного руху в Університеті, а також дипломами обласного відділення (філії).

За вагомий внесок у справу розвитку фізичного виховання та спорту серед студентської молоді та всебічну підтримку студентського спорту Барабаш Ю.Г. відзначений  Подякою  Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

26 травня 2016 року на стадіоні «Південний» Українського державного університету залізничного транспорту яскраво проведено традиційне щорічне спортивне свято «День здоров’я». Учасників свята привітали ректор Університету професор Панченко Сергій Володимирович, начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Віталійович Кобзар та начальник Департаменту Московського району у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченко Ірина Миколаївна.

В програмі свята були масштабні  показові виступи спортсменів з  художньої гімнастики, спортивної аеробіки, черліденгу, гирьового спорту та цікаві видовищні змагання з перетягування канату і  різноманітні спортивні естафети.

Під час свята відбулось нагородження переможців та призерів за підсумками  Спартакіади Університету серед першокурсників з 8-ми видів спорту, Спартакіади Університету серед факультетів з 10-ти видів спорту та Спартакіади «Здоров’я» серед викладачів та співробітників з 4-х видів спорту.

За вагомий внесок у справу розвитку фізичного виховання та спорту серед студентської молоді та активну участь навчального закладу в обласних змаганнях Панченко С.В. відзначений  Подякою  Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

 

Свята подарували господарям та гостям неймовірні приємні відчуття та залишили яскраві спогади.