Проведено підсумковий семінар-круглий стіл з питань впровадження проекту «Сприяння освіті»

06 червня 2016 року на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 143 комбінованого типу Харківської міської ради» проведено підсумковий семінар-круглий стіл з питань впровадження проекту «Сприяння освіті» відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та благодійним фондом LEGO Foundation (Данія) від 10.07.2010 для педагогічних працівників 20 дошкільних навчальних закладів м. Харкова та Харківської області.

У заході взяли участь керівник проекту «Сприяння освіті» в Україні Рома О.Ю. та координатор проекту «Сприяння освіті» в Харківській області,  головний спеціаліст Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Руднєва С.М.

Під час семінару підведено підсумки щодо впровадження ЛЕГО-технологій у навчально-виховний процес дошкільних навчальних закладів регіону у 2015/2016 навчальному році та участі закладів у Всеукраїнському фестивалі Robotika 2016 в місті Києві й отриманні відповідних нагород.

Учасникам проекту оголошено подяки та вручено грамоти за  підсумками роботи від керівника проекту «Сприяння освіті» в Україні Роми О.Ю.