Про підсумки участі ансамблю танцю «Щасливе дитинство» у Х Міжнародному конкурсі-фестивалі «Усі ми діти твої, Україно!»

У липні-серпні 2016 року 28 вихованців народного художнього колективу ансамблю танцю «Щасливе дитинство» Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості»  (керівник – Галенко Р.О.) перебували на оздоровленні у державному підприємстві  «Український  дитячий центр «Молода гвардія» (м. Одеса) та взяли участь у Х Міжнародному конкурсі-фестивалі «Усі ми діти твої, Україно!». Понад 1000 дітей із усіх регіонів України приїхали до м. Одеси, щоб продемонструвати своє мистецтво на фестивалі.

Протягом конкурсних днів колективи-учасники (діти віком від 9 до 17 років) представили найкращі здобутки, найяскравіші твори.

Вихованці народного художнього колективу Палацу «Ансамбль танцю «Щасливе дитинство» отримали найпрестижнішу нагороду конкурсу-фестивалю – ГРАН-ПРІ у номінації «Хореографічне мистецтво».

Вітаємо переможців!

Під час проведення фестивалю діти обмінялися творчими здобутками, відвідали  виставу Національного одеського оперного театру, здійснили цікаву екскурсію містом Одесою та захоплюючу морську прогулянку на катері, а також знайшли нових друзів, розширили горизонти спілкування, набули досвіду громадської діяльності та спілкування з однолітками з різних регіонів України.