Урочистості з нагоди професійного свята науковців – Дня науки

23 травня 2017 року у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулися урочисті збори наукової громадськості з нагоди професійного свята науковців – Дня науки за участі голови Харківської обласної державної адміністрації Світличної Ю.О.

У заході взяли участь академіки та члени – кореспонденти національних академій наук України, лауреати Державних премій в галузі науки і техніки, керівники вищих навчальних закладів, академічних та галузевих наукових установ, декани, завідувачі кафедр, провідні викладачі та науковці, голови рад молодих вчених, аспіранти, магістри  та студенти.

Учасників зібрання привітала голова Харківської обласної державної адміністрації Світлична Ю.О. та вручила науковцям державні нагороди та обласні відзнаки; дипломи обласним стипендіатам в галузі науки у 2017 році.

Учасників заходу також привітали академіки Національної академії наук України Семиноженко В.П. та Тацій В.Я. і вручили відомчі нагороди вченим Харківської області.

Подарунком для учасників заходу з нагоди Дня науки став святковий концерт майстрів мистецтв Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.