Підсумки Всеукраїнського огляду-конкурсу закладів професійної освіти на кращу організацію роботи з охорони праці

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.12.2017 №1591 «Про Всеукраїнський огляд-конкурс професійно-технічних навчальних закладів на кращу організацію роботи з охорони праці», з метою комплексного вирішення питань забезпечення безпечних умов навчання і праці та активізації закладів професійної підготовки щодо охорони праці протягом 2016/2017 навчального року проведено огляд-конкурс на кращу організацію роботи з охорони праці.

У І та ІІ етапах огляду-конкурсу взяли участь 40 закладів професійної освіти Харківської області. Для участі у заключних етапах Всеукраїнського огляду-конкурсу будо надіслано матеріали переможця ІІ (обласного) етапу, яким було визнано Державний професійно-технічний навчальний заклад «Центр професійно-технічної освіти №4 м. Харкова».

Спільним рішенням журі та оргкомітету Всеукраїнського огляду-конкурсу «Про підсумки проведення ІV (заключного) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу професійно-технічних навчальних закладів на кращу організацію роботи з охорони праці» визнано призером за напрямком «Нормативно-правове забезпечення навчання і перевірки знань працівників з питань охорони праці» і нагороджено дипломом Державний професійно-технічний навчальний заклад «Центр професійно-технічної освіти №4 м. Харкова».

Тож побажаємо працівникам Центру благополуччя, добра і процвітання та безпечних умов праці.