Заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2018 року на Харківщині відбулася низка заходів з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні за участі голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної.

Представники громадськості та органів державної влади, студенти та викладачі відвідали Харківський національний університет радіоелектроніки, де поклали квіти до меморіальної дошки Євгену Котляру та ознайомилися з експозицією музею історії Університету, присвяченою пам’яті учасника Революції гідності, Героя України, Героя Небесної Сотні, випускника Університету Євгена Котляра.

В Українському державному університеті залізничного транспорту відбулися заходи з нагоди вшанування подвигу учасника Революції гідності, Героя України, Героя Небесної Сотні, випускника Владислава Зубенка. Учасники заходу відвідали лабораторію інформаційних систем і технологій імені Героя України Владислава Зубенка та поклали квіти до меморіальної дошки.

Протягом лютого у закладах вищої освіти Харківської області відбулися різноманітні заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні зокрема: «круглі столи», тематичні лекції та семінари, зустрічі з учасниками Революції гідності, учасниками АТО, покладання квітів до меморіальних дошок та пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні.